Barion Pixel
  • Kiárusítás!
  • -691 Ft
Nora Roberts: Időtlen szerelem - A romantika rózsái Nora Roberts: Időtlen szerelem - A romantika rózsái

Nora Roberts:

Időtlen szerelem

A romantika rózsái

Eredeti ár: 1 490 Ft
Online ár: 799 Ft
Adóval együtt

Azt mindenki tudja, hogy Declan Fitzgerald különös fiatalember. Legújabb döntése azonban minden várakozást felülmúl, sőt még maga sem érti, mi ösztönzi arra, hogy ragyogónak ígérkező ügyvédi karrierjét feladva, Bostonból New Orleans közelébe tegye át a székhelyét. Megvásárol a lápvidék szélén egy közel száz éve üresen álló, romos udvarházat, a Manet Hallt, és nekifog, hogy rendbe hozza. Ott akar élni, bár az a hír járja, hogy a szállásán több kísértettel is osztoznia kell. És ez még mind semmi!

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Azt mindenki tudja, hogy Declan Fitzgerald különös fiatalember. Legújabb döntése azonban minden várakozást felülmúl, sőt még maga sem érti, mi ösztönzi arra, hogy ragyogónak ígérkező ügyvédi karrierjét feladva, Bostonból New Orleans közelébe tegye át a székhelyét. Megvásárol a lápvidék szélén egy közel száz éve üresen álló, romos udvarházat, a Manet Hallt, és nekifog, hogy rendbe hozza. Ott akar élni, bár az a hír járja, hogy a szállásán több kísértettel is osztoznia kell.

És ez még mind semmi! Hamarosan látomásai támadnak, és egyre erősebben kezdi érezni egy hajdanvolt, idegen ember érzéseit. Ellenséges erők feszülnek egymásnak, céljaik is ellenségesek: megfutamítani Declant, illetve beavatni a száz évvel ezelőtti tragédiába, amelynek már csak ez az udvarház az élő szemtanúja. Bármilyen makacs és elszánt, a fiatalember alighanem feladná a küzdelmet, ha bele nem szeretne egy különösen gyönyörű és öntörvényű lányba, akit, mint kiderül, szintén szoros szálak fűznek a Manet Hall történetéhez. Szenvedélyes kapcsolatuk mindaddig a szélsőséges erők küzdelmének terepe marad, amíg meg nem fejtik a tragédiát és ki nem engesztelik az áldozatokat.

GABO

Adatlap

Sorozatok
A romantika rózsái
Oldalszám
408
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636895402
Fordította
Király Zsuzsa
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: