Barion Pixel
  • -15%
Johanna Lindsey: Rád talál a szerelem - Locke család 4. Johanna Lindsey: Rád talál a szerelem - Locke család 4.

Johanna Lindsey:

Rád talál a szerelem

Locke család 4.

Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

A londoni előkelőségek legújabb kedvence Devin Baldwin, akit Cupidónak becéznek, remek házasságszerző hírében áll. A módszerei egyeseket meghökkentenek, mert szerinte a boldog házassághoz nem elég a megfelelő társadalmi háttér és a rang, hanem ugyanolyan fontos vonzalom és a hasonló érdeklődési kör is. Számos hölgynek és úrnak segített megfelelő társra lelni, csak őt nem találta még el Cupido nyila. Egy mélységes fájdalom és egy keserű titok van az életében.

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Mennyiség

A londoni előkelőségek legújabb kedvence Devin Baldwin, akit Cupidónak becéznek, mert remek házasságszerző hírében áll. A módszerei egyeseket meghökkentenek, mert szerinte a boldog házassághoz nem elég a megfelelő társadalmi háttér és a rang, hanem ugyanolyan fontos a kölcsönös vonzalom és a hasonló érdeklődési kör is. Számos hölgynek és úrnak segített már megfelelő társra lelni, csak őt nem találta még el Cupido nyila. Egy mélységes fájdalom és egy keserű titok van az életében, ami a boldogsága útjába áll.

A bájos Amanda Locke egy herceg lánya, és minden ifjú nemes álma, hogy elnyerje a kezét. Mégis már a harmadik szezon telik el, és a gyönyörű hölgy nem talál párjára. Túl nagy elvárásai vannak, amikor a kölcsönös vonzalmon alapuló, igaz szerelemre vágyik?

A rokonai segíteni akarnak neki, és úgy döntenek, hogy igénybe veszik Cupido szolgálatait. Az Amanda körül legyeskedő ifjak közül az egyik nagyon szereti a lovakat, ezért a lány Devin javaslatára legyőzi a félelmét, és lovaglóleckéket vesz tőle, hogy együtt lovagolhasson az ifjú lorddal. Amanda egyre jobban élvezi ezeket a leckéket, mert tetszik neki, hogy ez a férfi nem egy becses trófeának tartja, amelyre mindenki áhítozik, hanem egy érdekes és izgalmas fiatal lánynak. A hölgy mindenki előtt tagadja, hogy bármit is érezne a számára túlságosan nyers és faragatlan férfi iránt, de Cupido nyila nem válogat…

Vajon Devinnek és Amandának sikerül legyőznie a sötét titkokat és az előítéleteket? Talán a házasságszerző magának is képes megszerezni a boldogságot, és Amanda belátja, hogy hőn áhított szerelem nem úgy fog rátalálni, ahogy azt elképzelte…

GABO

Adatlap

Sorozatok
Locke család
Oldalszám
432
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789636898465
Fordította
Gondáné Kaul Éva
Új

Letöltés

16 további termék ebben a kategóriában: