Barion Pixel
  • -15%
Lisa Kleypas: Nem múló varázs - Wallflowers–sorozat 1. Lisa Kleypas: Nem múló varázs - Wallflowers–sorozat 1.

Lisa Kleypas:

Nem múló varázs

Wallflowers–sorozat 1.

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Lady Aline Marsden neveltetése egyetlen célra irányult: hogy előnyös házasságot kössön saját társadalmi osztályának egy tagjával. Ehelyett önként odaadta az ártatlanságát az apja birtokán szolgáló John McKennának. A szenvedély hevében elkövetett vétkük megbocsáthatatlan volt…

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A férfinak adta az ártatlanságát…

 

Lady Aline Marsden neveltetése egyetlen célra irányult: hogy előnyös házasságot kössön saját társadalmi osztályának egy tagjával. Ehelyett önként odaadta az ártatlanságát az apja birtokán szolgáló John McKennának. A szenvedély hevében elkövetett vétkük megbocsáthatatlan volt… Johnt elküldték a birtokról, Aline-nak pedig a londoni társaságból száműzve, vidéken kellett élnie.

 

…és a férfi a szerelmét vette el.

 

McKenna időközben meggazdagodott és visszatért… szemtelenül jóképű és igézőbb, mint valaha. Könyörtelen tervvel érkezett: bosszút akar állni a nőn, aki összezúzta a szerelemről szőtt álmait. De a varázslat kettejük közt fényesebb lánggal ég, mint a kezdet kezdetén. McKennának döntenie kell, véghezvigye-e a bosszúját, vagy kockára tegyen mindent első és egyetlen szerelméért.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Wallflowers-sorozat
Oldalszám
368
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634061854
Fordította
Tóth Gizella
Új

Letöltés

16 további termék ebben a kategóriában: