Barion Pixel
  • -10%
  • Új
Suzie Miller: Prima facie – Az ártatlanság vélelme Suzie Miller: Prima facie – Az ártatlanság vélelme

Suzie Miller:

Prima facie – Az ártatlanság vélelme


Eredeti ár: 5 490 Ft
Online ár: 4 941 Ft
Adóval együtt

A Laurence Olivier és Tony-díjas, Magyarországon is bemutatott színdarabból készült regény felejthetetlen és nyers történet, amely kendőzetlenül bemutatja az igazságszolgáltatás rendszere és az áldozatok igazsága közti fájdalmas és feloldhatatlan ellentéteket.

Mennyiség

Tessa Ensler imádja a munkáját. A munkásosztályból küzdötte fel magát sikeres védőügyvéddé, és egymás után nyeri az ügyeket, mindegy, kit kell megvédenie. Tessa hisz a törvényben és a rendszerben, vallja, hogy az ártatlanság vélelme mindenki megillet, még a megvádolt erőszaktevőket is.

Amikor azonban Tessa maga válik nemi erőszak áldozatává, ugyanaz a rendszer, amelyben olyan magabiztossággal törtetett előre, ellene fordul, és Tessának szembe kell néznie a nyers igazsággal: a törvényt nem az áldozatokra szabták, és ő az, akinek bizonyítania kell, hogy nem hazudik.

A Laurence Olivier és Tony-díjas, Magyarországon is bemutatott színdarabból készült regény felejthetetlen és nyers történet, amely kendőzetlenül bemutatja az igazságszolgáltatás rendszere és az áldozatok igazsága közti fájdalmas és feloldhatatlan ellentéteket.

GABO

Adatlap

Oldalszám
440
Kötés
kartonált
Kiadási év
2024
ISBN
9789635665556
Fordította
Hári Katalin
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Prima facie
Megjelenés dátuma
2024. október 11.

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: