Barion Pixel
  • -50%
Zoje Stage: Tejfogak - A cukiság megtévesztő is lehet Zoje Stage: Tejfogak - A cukiság megtévesztő is lehet

Zoje Stage:

Tejfogak


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 1 745 Ft
Adóval együtt

Ismerkedjenek meg Hannával.

Apucijának rajongó szemében ő az aranyos de néma angyal. Apuci az egyetlen, aki megérti őt, és Hanna nem is akar mást, csak boldogan élni vele, míg meg nem halnak. Csakhogy az útjában áll anyuci...

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Ismerkedjenek meg Hannával.

Apucijának rajongó szemében ő az aranyos de néma angyal. Apuci az egyetlen, aki megérti őt, és Hanna nem is akar mást, csak boldogan élni vele, míg meg nem halnak. Csakhogy az útjában áll anyuci, ő pedig minden trükkel megpróbálkozik, ami csak az eszébe jut, hogy megszabaduljon tőle. Lehetőség szerint egyszer s mindenkorra.

 

Ismerkedjenek meg Suzette-tel.

Szereti a lányát, igazán szereti, de az egymást követő kicsapatások és az évekig tartó feszült házi tanítás után labilis egészsége és józan esze napról napra hanyatlik. Ahogy Hanna trükkjei egyre kifinomultabbá válnak, Suzette férjének szeme pedig továbbra sem nyílik fel a döcögős családi dinamikára, Suzette már attól kezd félni, hogy valami súlyosan elromlott, és hogy talán nem is az otthonuk a legjobb hely a kislányuk számára.

 

A Tejfogak több kérdést vet fel, mint ahány választ ad – és egészen a döbbenetes végkifejletig találgatásra készteti az olvasót.

 

Zoje Stage író és egykori filmes. 2008-ban a New York-i Művészeti Alapítvány forgatókönyvírói ösztöndíjasa, 2012-ben pedig a Független Filmes Projekt feltörekvő mesemondói ösztöndíjasa volt. A philadelphiai Pittsburghben él. A Tejfogak az első regénye.

GABO

Adatlap

Oldalszám
448
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634066873
Fordította
Komló Zoltán
Új

Letöltés

tejfogak részlet

Letöltés (575.82KB)

16 további termék ebben a kategóriában: