Barion Pixel
  • -15%
M. J. Arlidge: A babaház - Ez volt a legrosszabb rémálmuk. És most ez az otthonuk. M. J. Arlidge: A babaház - Ez volt a legrosszabb rémálmuk. És most ez az otthonuk.

M. J. Arlidge:

A babaház

Ez volt a legrosszabb rémálmuk. És most ez az otthonuk.

Eredeti ár: 3 290 Ft
Online ár: 2 797 Ft
Adóval együtt

 

Egy fiatal nő egy hideg, sötét pincében ébred, és fogalma sincs, hogy került oda, ki rabolta el. Így kezdődik a legrosszabb rémálma.

Egy félreeső tengerparti strandon előkerül egy másik fiatal nő elásott holtteste. Ám a halott lány eltűnését nem jelentették – elhidegült családja rendszeresen kapott tőle szöveges üzeneteket az évek során. Valaki a síron túl is életben tartotta...

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Egy fiatal nő egy hideg, sötét pincében ébred, és fogalma sincs, hogy került oda, ki rabolta el. Így kezdődik a legrosszabb rémálma.

Egy félreeső tengerparti strandon előkerül egy másik fiatal nő elásott holtteste. Ám a halott lány eltűnését nem jelentették – elhidegült családja rendszeresen kapott tőle szöveges üzeneteket az évek során. Valaki a síron túl is életben tartotta.

Helen Grace felügyelő számára ez vérfagyasztó jelzés arról, hogy egy szörnyet üldöz, aki nemcsak perverz, de ügyes és leleményes is – ragadozó, aki nem először ölt.

Miközben Helen a gyilkos motivációját próbálja megfejteni, ráébred, hogy versenyt kell futnia az idővel...

M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Helen Grace sorozat
Oldalszám
384
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062394
Fordította
Turcsányi Jakab
Új

Letöltés

a babaház részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: