Barion Pixel
  • -15%
Yotam Ottolenghi – Ixta Belfrage: Zamat Yotam Ottolenghi – Ixta Belfrage: Zamat

Yotam Ottolenghi – Ixta Belfrage:

Zamat


Eredeti ár: 8 990 Ft
Online ár: 7 642 Ft
Adóval együtt

  

Fedezzük fel az ízek új mélységeit a zöldségek társításával az édes, zsíros, savas és csípős összetevőkhöz, és ismerjük meg a terményeket, amelyek természetes módon ragyogóvá varázsolják az ételeket.

Mennyiség

A New York Times bestseller Vegetáriánus finomságok szerzője most Ixta Belfrage, az Ottolenghi kísérleti konyha séfje segítségével mutatja be több mint száz, rendkívül finom, növényi alapú recepten keresztül, hogyan jön létre és fokozható az ételek zamata. Yotam Ottolenghi és Ixta Belfrage egészen új szinten közelíti meg a zöldségeket és a főzés alapjait három meghatározó elemre bontja: ez a technika, a társítás és a termény. Yotam és Ixta bemutatják, mennyire meg tudják változtatni a gondolkodásunkat a főzésről az olyan egyszerű technikák, mint a szenesre sütés vagy az infuzálás. Fedezzük fel az ízek új mélységeit a zöldségek társításával az édes, zsíros, savas és csípős összetevőkhöz, és ismerjük meg a terményeket, amelyek természetes módon ragyogóvá varázsolják az ételeket.

Főételek, köretek, desszertek és egész éléskamrára való „ízbombák” (házi ízesítők): minden étkezésre és a hét minden napjára találunk recepteket, ideértve az olyan biztos sikereket, mint a töltött padlizsántekercs curryben és kókuszos dhalban, a csípős gombalasagne és a romano paprika schnitzel.

GABO

Adatlap

Oldalszám
320
Kötés
kemény tábla
Kiadási év
2021
ISBN
9789635661862
Fordította
Kleinheincz Csilla
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Flavor
Új

16 további termék ebben a kategóriában: