- -15%
Lucy Jessop: A csodálatos avokádó - 40 finom...
Az avokádót nem véletlenül szeretik oly sokan. Lehet összetörni, turmixolni, aprítani, sütni vagy akár édesíteni – nincs olyan elkészítési mód, amivel ne tudnánk valami
Yotam Ottolenghi - Helen Goh: Lélek
A LÉLEK több mint 100 receptet tartalmaz, köztük újragondolt klasszikus tészta- és burgonyás ételeket, tepsiben sülteket és leveseket. Olyan recepteket, amelyek egyszerre nosztalgikusak és ...
Dave Dewitt: Leonardo lakomái - Az olasz konyha...
Ezzel a bűvészmutatvánnyal Dave DeWitt, Amerika egyik prominens, a chilipaprikával és a Délnyugat konyhájával foglalkozó szakírója az olasz ételek megéneklőinek társaságába katapultálta magát.
Jessica Nadel: Zöldséges ételek – Minden napra!...
Ha próbál több zöldséget enni, de a salátánál tovább nem jutott, a Zöldséges ételek – Minden napra! segítségével finom és egészséges zöldségeket ...
Frances Case (szerk.): 1001 étel, amit meg kell...
Az 1001 étel, amelyet meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz a legjobb kalauz a világ izgalmas, ínycsiklandozó ízeinek labirintusában. A gasztronómiai ...
Jay Rayner:: Aki végigette a világot - A...
A díjnyertes gasztroújságíró, Jay Rayner halált megvető bátorsággal, sziporkázó szellemességgel, hatalmas tudással és lelkesedéssel tette tűvé a világot a tökéletes fogásra vadászva
Yotam Ottolenghi: Újabb csodás zöldségételek
Yotam Ottolenghi izraeli-brit séf és étteremtulajdonos, a kulináris világ egyik legnépszerűbb egyénisége. A Vegetáriánus finomságok című bestseller folytatásában továbbra is a ...
Yotam Ottolenghi - Helen Goh: Édes
Ebben a lenyűgöző süteményes és desszertkönyvben a népszerű séf, Yotam Ottolenghi, valamint régi kollégája és alkotótársa, Helen Goh az édeset ...
Judith M. Fertig: 500 halétel - A legjobb...
Az 500 halétel mindenféle halból és tenger gyümölcseiből készült fogás friss, izgalmas gyűjteménye a kagylótól a süllőig.
Halak - és a tenger gyümölcsei
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept.
Andrew Rea: Filmek terítéken - Babish 100...
Andrew Rea jóvoltából megtudhatjuk, hogyan is készül a citromos sütemény a Trónok harcából, a Big Kahuna burger a Ponyvaregényből, a kenyérrudacskák a Breaking Badből, a ...
Joanna Farrow: Főzőiskola - Konyhai technikák...
Több mint 250 előkészítési és sütési-főzési eljárás könnyen érthető leírása szemléletes fényképekkel.
Marianne Lumb: Konyhai késtechnikák
Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mi módon használjuk a leghatékonyabban!
Lisa Atwood - Rebecca Courchesne - Rick Field:...
Üvegbe zárt évszakok...
E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet.
Ian Buxton: 101 whisky - amit feltétlenül meg...
A könyv utat tör a káoszban, megfejti a marketingtrükköket, és rámutat a lényegre. Legyen szó akár India, az Egyesült Államok, Svédország, Írország, Japán vagy a skót hegyek, völgyek és ...
Valentina Harris: Air fryer szakácskönyv
Az Air Fryer szakácskönyv nagyszerű segítséget nyújt ahhoz, hogyan hozzuk ki a legtöbbet ebből a csodás konyhai eszközből, amely minimális zsíradékot igényel a sütéshez.