- -15%


Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel!
Gazdagon illusztrált könyvünk segítségével profivá válhat saját konyhájában, bármilyen étel tálalásáról is legyen szó.
Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:
GLS Futár
Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel!
Gazdagon illusztrált könyvünk segítségével profivá válhat saját konyhájában, bármilyen étel tálalásáról is legyen szó.
Akár kezdő, akár tapasztalt szakács, ez a könyv segít elsajátítani a szép tálalás csínját-bínját, valamint kialakítani saját tálalási stílusát. Ismerje meg a legalapvetőbb édes és sós garnírungok - a retekrózsáktól a zöldségspagettin át a ropogós cukorcsavarokig és kandírozott virágokig - elkészítésének technikáját.
Cara Hobday tizennégy éve dolgozik gasztronómiai szakíróként és foodstylistként. Emellett számos szakácskönyvet is publikált.
Jo Denbury szabadúszó újságíróként dolgozik Londonban. Előzőleg olyan magazinoknál dolgozott, mint az Elle Decoration, a Telegraph Magazine és a Coast. Rendszeresen publikál különbözőgasztronómiai rovatokban.