Barion Pixel
  • -15%
Andrew Rea: Filmek terítéken - Babish 100 receptje kedvenc filmjeink és sorozataink alapján Andrew Rea: Filmek terítéken - Babish 100 receptje kedvenc filmjeink és sorozataink alapján

Andrew Rea:

Filmek terítéken

Babish 100 receptje kedvenc filmjeink és sorozataink alapján

Eredeti ár: 7 990 Ft
Online ár: 6 792 Ft
Adóval együtt

 Andrew Rea jóvoltából megtudhatjuk, hogyan is készül a citromos sütemény a Trónok harcából, a Big Kahuna burger a Ponyvaregényből, a kenyérrudacskák a Breaking Badből, a burgundi marha a Julie & Juliából, a Hidratáló szendvics a Jóbarátokból és a sütőtökös derelye a Harry Potterből.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A Binging with Babish nevű YouTube-csatorna az indulása után hamar szédületes sikert aratott, egyes videói már több mint húszmilliós megtekintésnél járnak. Házigazdája, a szenvedélyes film- és sorozatrajongó Andrew Rea az epizódokban egy-egy közönségkedvenc filmből vagy sorozatból főz meg kultikus ételeket. Neki köszönhetően megtudhatjuk, hogyan is készül a citromos sütemény a Trónok harcából, a Big Kahuna burger a Ponyvaregényből, a kenyérrudacskák a Breaking Badből, a burgundi marha a Julie & Juliából, a Hidratáló szendvics a Jóbarátokból és a sütőtökös derelye a Harry Potterből.

A könyvben a receptek mellett olvashatunk kulisszatitkokat a produkció forgatásáról, láthatunk korábban soha nem közzétett fényképeket, választ kaphatunk a leggyakrabban felmerülő rajongói kérdésekre, és megismerhetjük Rea személyes történetét arról, hogyan jutott el a filmkészítéstől a hírnévig: Filmek terítéken megkerülhetetlen kiadvány korunk egyik legkülönlegesebb műsorához.

GABO

Adatlap

Oldalszám
336
Kötés
keménytáblás
Kiadási év
2021
ISBN
9789635662272
Fordította
Nábelek Zsófia
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Binging with Babish: 100 Recipes Recreated from Your Favorite Movies and TV Shows
Új

16 további termék ebben a kategóriában: