Barion Pixel
  • -15%
Hannah Coughlin (szerk.): A csodálatos méz - 40 finom recept a jobb egészségért Hannah Coughlin (szerk.): A csodálatos méz - 40 finom recept a jobb egészségért

Hannah Coughlin (szerk.):

A csodálatos méz

40 finom recept a jobb egészségért

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Az édes, aranyló méz a természet gyógyszere. Számos jótékony hatása ismeretes a torokfájás enyhítésétől a sebgyógyulás felgyorsításán át az emésztés és az agyműködés segítéséig. Kényeztesse magát egy levendulás-mézes vagy egy természetesen édes, fűszeres banános-kókuszos süteménnyel, vagy ünnepelje a mézet olyan sós fogásokban, mint például a paradicsomos-zöldbabos baklava vagy a balinéz csirke.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A MÉZ BAKTÉRIUM- ÉS GOMBAÖLŐ HATÁSÁNÁL FOGVA

TÁMOGATJA AZ IMMUNRENDSZERT, ENERGIÁT AD, ÉS SEGÍTI

SZERVEZETÜNKET A BETEGSÉGEK ELLENI HARCBAN.

 

Az édes, aranyló méz a természet gyógyszere. Számos jótékony hatása ismeretes a torokfájás enyhítésétől a sebgyógyulás felgyorsításán át az emésztés és az agyműködés segítéséig. Kényeztesse magát egy levendulás-mézes vagy egy természetesen édes, fűszeres banános-kókuszos süteménnyel, vagy ünnepelje a mézet olyan sós fogásokban, mint például a paradicsomos-zöldbabos baklava vagy a balinéz csirke. A gyűjteményben szereplő finomabbnál finomabb ételek az egészségére is jó hatással lesznek.

GABO

Adatlap

Oldalszám
96
Kötés
Kötött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634066675
Fordította
Karetka Zsófia
Új

14 további termék ebben a kategóriában: