Barion Pixel
  • -15%
Tommy Wallach: Kösz, hogy... - Egy első és utolsó szerelem különös története Tommy Wallach: Kösz, hogy... - Egy első és utolsó szerelem különös története

Tommy Wallach:

Kösz, hogy...

Egy első és utolsó szerelem különös története

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Parker Santé ajkát már öt éve egyetlen szó sem hagyta el. Miközben osztálytársai fényes jövőjüket tervezgetik, ő csak sodródik, szállodákban bámészkodva üti el az idejét, a vendégeket figyeli. Amikor azonban megismerkedik Zelda Tothtal ráébred arra, van a világban néhány dolog, amiért érdemes élni.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Parker Santé ajkát már öt éve egyetlen szó sem hagyta el. Miközben osztálytársai fényes jövőjüket tervezgetik, ő csak sodródik, szállodákban bámészkodva üti el az idejét, a vendégeket figyeli. Amikor azonban megismerkedik Zelda Tothtal, egy ezüsthajú lánnyal, aki állítása szerint jóval idősebb, mint amennyinek kinéz, a fiú ráébred arra, hogy talán mégis van a világban néhány dolog, amiért érdemes élni.

 

TOMMY WALLACH Brooklynban élő zenész és író, irodalmi és nem irodalmi szövegei a McSweeney’s, a Tin House, a Wired, a Salon és egyéb folyóiratokban olvashatók. Zenei EP-je jelent meg a Decca Recordsnál, de van két független lemeze is, köztük a We All Looked Up: The Album, amely első regényének kísérődarabja.

Azok számára, akik ennél is többet szeretnének megtudni róla: tommywallach.com

GABO

Adatlap

Oldalszám
300
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634063278
Fordította
Gázsity Mila
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Thanks for the Trouble
Új

Letöltés

kösz, hogy... részlet

Letöltés (0)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: