Barion Pixel
  • -15%
John Green - Maureen Johnson - Lauren Myracle: Hull a hó - Filmes borítóval John Green - Maureen Johnson - Lauren Myracle: Hull a hó - Filmes borítóval

John Green - Maureen Johnson - Lauren Myracle:

Hull a hó

Filmes borítóval

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Egy karácsonyesti hóvihar olyan romantikus menedékhellyé varázsol egy kisvárost, amilyen tényleg csak a filmekben létezhet. Vagy valami ilyesmi. Mert nem általános jelenség, hogy egy hideg és magányos vonatút az isten háta mögött végül varázslatos csókkal végződik egy elbűvölő idegennel. És azt sem gondolná senki, hogy egy séta a méteres hóban a Waffle House-ig végül szerelemmé alakul.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Három egymásba fonódó történet három bestsellerszerzőtől: John Green, Maureen Johnson és Lauren Myracle tollából.

 

A LET IT SNOW című könyvből készült film már elérhető a Netflixen, BEHAVAZVA címen

 

Egy karácsonyesti hóvihar olyan romantikus menedékhellyé varázsol egy kisvárost, amilyen tényleg csak a filmekben létezhet. Vagy valami ilyesmi. Mert nem általános jelenség, hogy egy hideg és magányos vonatút az isten háta mögött végül varázslatos csókkal végződik egy elbűvölő idegennel. És azt sem gondolná senki, hogy egy séta a méteres hóban a Waffle House-ig végül szerelemmé alakul két régi jó barát között. Ahogyan azt sem, hogy egy kora reggeli műszak a Starbucksban feléleszthet egy igaz szerelmet. Mindez valahogy mégis lehetséges a három bestsellerszerző egymáshoz kapcsolódó, kacagtató és elbűvölő történeteiben, amelyek úgy szólnak szerelemről, romantikáról és csókokról, hogy az olvasónak a lélegzete is eláll tőle.

GABO

Adatlap

Oldalszám
320
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2019
ISBN
9789634069096
Fordította
Gázsity Mila
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: