Barion Pixel
  • -15%
Katie Cotugno: Hogyan szeress? Katie Cotugno: Hogyan szeress?

Katie Cotugno:

Hogyan szeress?


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Reena Montero szerette Sawyer LeGrande-ot amióta az eszét tudta: olyan természetes volt ez számára, akár a levegővétel, és olyan végtelen, akár az idő. Csakhogy Sawyer ezt látszólag egyáltalán nem észlelte…

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

ELŐTTE:

Reena Montero szerette Sawyer LeGrande-ot amióta az eszét tudta: olyan természetes volt ez számára, akár a levegővétel, és olyan végtelen, akár az idő. Csakhogy Sawyer ezt látszólag egyáltalán nem észlelte… amíg egy napon, hihetetlen ugyan, de megvilágosodott. Reena és Sawyer zűrös és bonyolult kapcsolatba kerültek egymással. Aztán Sawyer hirtelen, egyetlen szó nélkül lelépett a párás floridai városból, Reena pedig magára maradt összezavarodva és - terhesen.

UTÁNA:

Szinte három év telt el, és Reena életének középpontjába egy új viszony került: a lánya, Hannah iránti szeretet. Reena megtanult Sawyer nélkül élni, és végre képes saját maga irányítani életének különös és váratlan eseményeit. Ám éppolyan hirtelen és váratlanul, ahogy annak idején lelépett, Sawyer egy napon ismét feltűnik a városban.

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
392
Kötés
Kötött
Kiadási év
2014
ISBN
9789635399017
Fordította
Tulics Mónika
Új

16 további termék ebben a kategóriában: