Barion Pixel
  • -15%
Leah Scheier: Csak a te hangodat hallom - Szerelem és árulás között keskeny a határvonal Leah Scheier: Csak a te hangodat hallom - Szerelem és árulás között keskeny a határvonal

Leah Scheier:

Csak a te hangodat hallom


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

April nem fog csak úgy, minden harc nélkül lemondani Jonah-ról, aki a fiúja, egyben a legjobb barátja is. Bármit megtenne, hogy biztonságban tudhassa. Ám ahogy Jonah egyre mélyebbre süpped sötét depressziójába, hogy így szabaduljon múltja gyötrelmes megrázkódtatásaitól, a lány vívódni kezd. Megpróbálhatja megóvni szerelmét, de ezzel azt kockáztatja, hogy elveszít minden mást.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

„Én voltam az egyetlen, akiben megbízott, az egyetlen, aki nem árulta el. Én voltam az, akit szeretett, az egyetlen, aki hitt neki, még akkor is, amikor a tulajdon anyja behozatta ide, hogy többé már ne szabadulhasson ki. Végig fogok menni a fehérre csempézett folyosón, bekopogok az orvosa szobájába, lecsapom az asztalra, a doktornő elé a rejtélyes füzetet, elolvastatom és megértetem vele, hogy Jonah mit titkol, felfedem előtte, amire eddig csak én lettem figyelmes.”

 

April nem fog csak úgy, minden harc nélkül lemondani Jonah-ról, aki a fiúja, egyben a legjobb barátja is. Bármit megtenne, hogy biztonságban tudhassa. Ám ahogy Jonah egyre mélyebbre süpped sötét depressziójába, hogy így szabaduljon múltja gyötrelmes megrázkódtatásaitól, a lány vívódni kezd. Megpróbálhatja megóvni szerelmét, de ezzel azt kockáztatja, hogy elveszít minden mást: a családját, a barátait, a lehetőséget, hogy egy komoly hírnévnek örvendő művészeti iskolában tanuljon zenét. Vajon mekkora áldozatot kell hoznia? Végül elég erős lesz ahhoz, hogy elhallgattassa a döntésével egyet nem értőket… És azokat a hangokat, amiket egyedül Jonah hall?

 

Leah Scheier napközben rózsaszínű sztetoszkópot és Hupikék törpikés matricákat lengetve dolgozik, éjszakánként viharvert számítógépe klaviatúráját veri, és túl sok kávét iszik. Az olvasók ellátogathatnak a honlapjára (leahscheier.com), vagy beköszönhetnek neki Twitteren is (@leahscheier).

GABO

Adatlap

Oldalszám
444
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062493
Fordította
Gázsity Mila
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Your Voice Is All I Hear
Új

Letöltés

16 további termék ebben a kategóriában: