Barion Pixel
  • -15%
Rachel Smythe: Lore Olympus – Olümposzi história 2. Rachel Smythe: Lore Olympus – Olümposzi história 2.

Rachel Smythe:

Lore Olympus – Olümposzi história 2.


Eredeti ár: 7 990 Ft
Online ár: 6 792 Ft
Adóval együtt

Tekints bele az istenek éjszakai életébe Rachel Smythe stílusos képregényében, mely kortárs környezetben gondolja újra a görög mitológia legismertebb történeteit!

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Tekints bele az istenek éjszakai életébe Rachel Smythe stílusos képregényében, mely kortárs környezetben gondolja újra a görög mitológia legismertebb történeteit!


Amikor Perszephoné elhagyta a halandók síkját az Olümposzért, új életet akart kezdeni. Csillogó, új otthonának azonban sötét oldala is van – jó hírét kikezdi a pletyka, a beképzelt Apollón pedig alapjaiban rázza meg a biztonságba vetett hitét –, és a lány nehezen találja a helyét az istenek sebesen pörgő világában. Hádész is kizökkent egyensúlyából: próbál küzdeni a tavasz ifjú istennője iránti érzések ellen, miközben igyekszik megtartani magányos uralmát az Alvilág felett. Perszephoné és Hádész egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de szembe kell nézniük a múltjukkal és a jelenükkel, hogy reményük lehessen egy jobb jövőre.


Az Eisner-díjra jelölt webképregénynek ez a kiadása egy exkluzív történetet is tartalmaz, és a görög panteont egy rendkívül szellemes és romantikus képregényben repíti el a modern korba.


A második kötet a Webtoon első számú képregényének, a Lore Olympusnak a 25–49. fejezeteit tartalmazza.


„Könnyű belátni, miért szeretett bele az internet a Lore Olympusba. A klasszikus görög mítoszoknak ez a kápráztató újragondolása egyszerre bájos és provokatív.” — Marissa Meyer, a Holdbéli krónikák szerzője

Ciceró

Adatlap

Oldalszám
368
Kötés
keménykötés
Kiadási év
2022
ISBN
9789634321804
Fordította
Márton Zsófia
Kiadó
Ciceró Könyvstúdió
Új

16 további termék ebben a kategóriában: