Barion Pixel
  • -15%

Rachel Smythe:

Lore Olympus – Olümposzi história 3.


Eredeti ár: 7 990 Ft
Online ár: 6 792 Ft
Adóval együtt

Az Eisner-díjas webképregény a görög panteont egy rendkívül szellemes és romantikus képregényben repíti el a modern korba. A harmadik kötet a Webtoon első számú képregényének, a Lore Olympusnak az 50-75. fejezeteit tartalmazza.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

„Természetes, hogy a király kíváncsi a leendő királynéra…”

Egész Olümposz – és az Alvilág is – a halál istenéről és Démétér tündéri lányáról beszél. A románcról szóló pletykák ellenére azonban Hádésznek és Perszephonénak egyaránt megvan a maga gondja.

Perszephoné azóta, hogy Olümposzba érkezett, tökéletes hajadon istennőként próbál viselkedni, de a vele szemben támasztott elvárások nem férnek össze a Hádész iránti vonzalmával. Apollón támadása után a lány attól fél, nem lesz többé képes elrejteni sem a fájdalmát, sem a szeretetét.

Míg Perszephoné a jövője miatt aggódik, Hádészt a múltja kísérti, és visszasüllyed Minthe mérgező ölelésébe. Hádészt és Perszephonét családjuk, barátaik és ellenségeik is afelé hajtják, hogy tagadják meg vágyaikat, de a vonzás közöttük túl erős. Sőt, sorsszerű.

Az Eisner-díjas webképregény a görög panteont egy rendkívül szellemes és romantikus képregényben repíti el a modern korba.

A harmadik kötet a Webtoon első számú képregényének, a Lore Olympusnak az 50-75. fejezeteit tartalmazza.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Lore Olympus
Oldalszám
384
Kötés
keménykötés
Kiadási év
2023
ISBN
9789634321989
Fordította
Márton Zsófia
Kiadó
Ciceró Könyvstúdió

kapcsolódó termékek

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: