Barion Pixel
  • -15%
Veronica Roth: Elválaszt a sors - Az egyik az életét adná a másikért. A másik ölne érte. Veronica Roth: Elválaszt a sors - Az egyik az életét adná a másikért. A másik ölne érte.

Veronica Roth:

Elválaszt a sors


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

 

CYRA Noavek és AKOS Kereseth életét a sorsuk határozza meg, amit születésükkor jövendöltek meg nekik az orákulumok. A sors elől pedig nem lehet elmenekülni.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A sors hozta őket össze.

Most a sors választja el őket egymástól.

CYRA Noavek és AKOS Kereseth életét a sorsuk határozza meg, amit születésükkor jövendöltek meg nekik az orákulumok. A sors elől pedig nem lehet elmenekülni.

Akos beleszeret Cyrába, bár a sors úgy határoz, hogy a lány családjának szolgálatában éri majd a halál. Amikor pedig Cyra apja, a lelketlen zsarnok, Lazmet Noavek, akit mindeddig halottnak hittek, ismét elfoglalja a shotet trónt, Akos úgy hiszi, a végzete már az ajtón kopogtat.

Lazmet barbár háborút robbant ki, amelyet Cyra és Akos bármi áron meg akar akadályozni. Cyra számára ez azt jelenti, hogy talán el kell vennie annak az embernek az életét, akit az apjának hitt, Akos számára pedig azt, hogy talán ő is meghal. A két fiatal életébe azonban váratlan módon szól bele a sors.

Az Árnyak és jelek folytatásában két új hang is megszólal, és Veronica Roth duológiát lezáró könyve így válik a remény, a humor, a hit és a kitartás kórusává.

Ciceró

Adatlap

Sorozatok
Árnyak és jelek sorozat
Oldalszám
432
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634320906
Fordította
Kleinheincz Csilla
Új

Letöltés

elválaszt a sors részlet

Letöltés (762.16KB)

16 további termék ebben a kategóriában: