Barion Pixel
  • -15%
Veronica Roth: Kiválasztottak Veronica Roth: Kiválasztottak

Veronica Roth:

Kiválasztottak


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A regény főszereplői azzal, hogy megmentették a világot, hősök lettek. Az viszont, hogy most újra meg kell menteniük, tönkreteheti őket.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Tizenöt évvel ezelőtt egy prófécia alapján öt átlagos kamasznak meg kellett küzdenie a legyőzhetetlennek tűnő Sötét Nagyúrral, aki Észak-Amerikában pusztítva teljes városokat tett a földdel egyenlővé, és emberek ezreivel végzett. A Kiválasztottak néven ismertté vált csapatnak csak minden erejét beleadva sikerült felülkerekednie rajta.

Ezután az élet mindenki számára visszatért a normális kerékvágásba, kivéve a fiatalokat, akik világszerte ismert hírességekként, életcéljukat beteljesítve nem találták a helyüket. Közülük legnehezebben Sloane viselte a sorsát: a lány olyan titkokat rejteget, amelyek még attól a négy embertől is elidegenítik, akik a világon egyedüliként képesek megérteni őt.

A Sötét Nagyúr felett aratott győzelem tizedik évfordulóján valami felfoghatatlan történik: az egyik Kiválasztott meghal. Amikor társai összegyűlnek a temetésére, rájönnek, hogy ellenségük végső célja sokkal nagyobb volt annál, amit ők, a kormányuk vagy akár a prófécia előre jelezhetett volna.

GABO

Adatlap

Oldalszám
510
Kötés
Kötött
Kiadási év
2021
ISBN
978-963-566-009-4
Fordította
Kleinheincz Csilla
Kiadó
GABO
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: