Barion Pixel
  • -15%
Andrzej Sapkowski: Fecske–torony - Vaják 6. Andrzej Sapkowski: Fecske–torony - Vaják 6.

Andrzej Sapkowski:

Fecske–torony

Vaják 6.

Eredeti ár: 5 490 Ft
Online ár: 4 667 Ft
Adóval együtt

A világot háború dúlja fel. Cirinek, a megjövendölt gyermeknek, nyoma veszett. Miközben barátok és ellenségek keresik, ő közönséges haramia álcáját ölti magára, és életében először az az életet éli, amit szeretne.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<< 

A világot háború dúlja fel. Cirinek, a megjövendölt gyermeknek, nyoma veszett. Miközben barátok és ellenségek keresik, ő közönséges haramia álcáját ölti magára, és életében először az az életet éli, amit szeretne. Körülötte azonban egyre szorul a hurok. Geralt, a vaják összehívja szövetségeseit, hogy megmentse Cirit, akit kegyetlen zsoldosok üldöznek, miután haramiaként elhíresül. Csak egyetlen helyre menekülhet: a Fecske-toronyba.

Andrzej Sapkowski 1948-ban született Lengyelországban. Hazája egyik leghíresebb és legsikeresebb szerzőjének számít. A World Fantasy Életműdíjjal kitüntetett szerző Vaják-sorozatával nemzetközi sikert aratott, könyvei alapján képregények és számítógépes játékok is készültek, 2019-ben pedig a Netflix forgatott belőlük sorozatot Henry Cavill főszereplésével.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Vaják-sorozat
Oldalszám
522
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2024
ISBN
9789635666881
Fordította
Hermann Péter
Eredeti cím
Wieża Jaskółki
Új

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: