Barion Pixel
  • -15%
Dr. Michael Mosley: A 8 hetes vércukordiéta - Fogyjunk gyorsan, és programozzuk újra a testünket Dr. Michael Mosley: A 8 hetes vércukordiéta - Fogyjunk gyorsan, és programozzuk újra a testünket

Dr. Michael Mosley:

A 8 hetes vércukordiéta

Fogyjunk gyorsan, és programozzuk újra a testünket

Eredeti ár: 3 500 Ft
Online ár: 2 975 Ft
Adóval együtt

Dr. Michael Mosley, az 5:2 módszer, illetve a Böjtdiéta című bestseller szerzője egészen új módon közelít korunk egyik legnagyobb csendes járványához – a magas vércukorszinthez.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Dr. Michael Mosley, az 5:2 módszer, illetve a Böjtdiéta című bestseller szerzője egészen új módon közelít korunk egyik legnagyobb csendes járványához – a magas vércukorszinthez.

A ma fogyasztott ételek magas cukortartalmúak, a bennük lévő szénhidrátok könnyen felszívódnak, így nemcsak hízlalnak, hanem jelentősen  növelik a 2-es típusú cukorbetegség, az agyvérzés, a demencia, a rák vagy az életen át tartó gyógyszerszedés kockázatát.

Az Egyesült Királyságban a felnőttek több mint harmadának magas a vércukorszintje, és a legtöbben nem is tudnak róla.

 

Ebben az időszerű írásban dr. Mosley elmagyarázza, miért halmozunk fel veszélyes hasi zsírt, és megmutatja, hogyan adjuk le gyorsan. Néhány elterjedt hiedelmet is lerombol, például azt, hogy a fokozatos fogyás mindig jobb, mint a gyors, vagy azt, hogy aki gyorsan fogy le, elkerülhetetlenül visszahízik.

 

Ez a könyv nem csak azoknak szól, akik a legnagyobb kockázatnak vannak kitéve, hanem mindenkinek, aki küszködik a súlyával vagy a vércukorszintjével, és újra kézbe akarja venni az egészségét.

GABO

Adatlap

Oldalszám
256 + 8 oldal melléklet
Kötés
Kötött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634063513
Fordította
Czibik Márta
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: