Barion Pixel
  • -15%
Nuland Sherwin B.: Hogyan halunk meg? Nuland Sherwin B.: Hogyan halunk meg?

Sherwin B. Nuland:

Hogyan halunk meg?


Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

Óriási irodalma van a halálnak és a haldoklásnak, arról azonban csak kevés megbízható beszámoló szól, hogy miképp halunk meg.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Óriási irodalma van a halálnak és a haldoklásnak, arról azonban csak kevés megbízható beszámoló szól, hogy miképp halunk meg.

E könyv sorra veszi, hogy különböző betegségek hogyan oltják ki az életet, de nem rémületet sugall, hanem demitologizálja a halált, és segítségünkre van abban, hogy megszabaduljunk e terra incognitától, az ismeretlen birodalmától való félelmünktől.Hogyan halunk meg című könyvében Sherwin B. Nuland sebész és egyetemi oktató olyan haláleseteket mutat be, amelyek nemcsak arról szólnak, miért halt meg valaki, hanem arról is, hogyan. A halál átélésének olyan leírását adja, amely nyilvánvalóvá teszi, hogy saját halálunkat illetően mindannyiunknak megadatik a választás.SHERWIN B. NULAND a Doktorok - az orvostudomány története című könyv szerzője, sebészetet és orvstörténetet oktat a Yale Egyetemen, a Connecticut Medicire című folyóirat irodalmi szerkesztője, a Journal of the History Medicire and Allied Sciences című folyóirat igazgatótanácsának elnöke.

Akkord

Adatlap

Sorozatok
Talentum Tudományos Könyvtár
Oldalszám
278
Kötés
Kötött
Kiadási év
2002
ISBN
9789639429147
Új

16 további termék ebben a kategóriában: