Barion Pixel
  • -15%
Chon-Sherbok Dan - Lavinia Chon-Sherbok: A judaizmus rövid története Chon-Sherbok Dan - Lavinia Chon-Sherbok: A judaizmus rövid története

Dan Chon-Sherbok - Lavinia Chon-Sherbok:

A judaizmus rövid története


Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

A judaizmus rövid története közérthető és rövid, azonban mégis átfogó tanulmányt nyújt a zsidó nép és hite hosszú történetéről.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A judaizmus rövid története közérthető és rövid, azonban mégis átfogó tanulmányt nyújt a zsidó nép és hite hosszú történetéről.

Ösztönös megérzéssel és szimpátiával megírva, végigköveti ezt a hosszú történetet, amely akkor kezdődött, amikor egy sémi törzs, kétezer évvel Jézus születése előtt letelepedett a Kánaán földjére. Professzor Dan Cohn-Sherbok rabbi és társszerzője Lavinia Cohn-Sherbok életteli képet fest a judaizmus történetében kulcsfontosságú eseményekről és fogalmakról, a száműzetés tapasztalataitól kezdve a jeruzsálemi templom lerombolásán, illetve a náci holokauszton keresztül egészen a feminizmus és az óhitű és nem ortodox zsidók között feszülő modern kihívásokig. Professzor Dan Cohn-Sherbok rabbi kimagasló tudósa a judaizmusnak, a Zsidó Filozófia Akadémia tagja. Jelenleg a Kenti Egyetemen tanít, továbbá a Middlesex, Wales at Lampeter és a St. Andrews Egyetemen vendégprofesszor. Lavinia Cohn-Sherbok, korábbi vezetőtanár és iskolai igazgatótanács-tag, ma judaisztikával foglalkozó szakíró.

Akkord

Adatlap

Sorozatok
Világ vallásai
Oldalszám
202
Kötés
Kötött
Kiadási év
2001
ISBN
9789639429079
Új

16 további termék ebben a kategóriában: