Barion Pixel
  • -15%
Simon Philip De Vries: Zsidó rítusok és jelképek Simon Philip De Vries: Zsidó rítusok és jelképek

Simon Philip De Vries:

Zsidó rítusok és jelképek


Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Ez az egyedülálló enciklopédiaszerű összefoglalás világos stílusával, mély, mégis könnyen érthető ismeretanyagával fölöttébb alkalmas rá, hogy az olvasóval megértesse: semmi titokzatos nincs a zsidó vallásban, s ami rejtelmesnek látszik, az korántsem rejtelmes, sőt inkább racionális.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ez a mű minden vonatkozásában különleges. A szerző, Simon Philip De Vries 48 éven át volt a hollandiai Haarlem zsidó gyülekezetének rabbija. Az elsők között vette észre azt az élénk érdeklődést, amit a nem zsidók tanusítottak zsidó polgártársaik élete és hagyományai iránt. Ennek az érdeklődésnek kielégítésére írta meg könyvét a zsidó rítusokról és jelképekről, melyet azóta is a szokások és előírások alapvető összefoglalásának tekintenek.

 

Ez az egyedülálló enciklopédiaszerű összefoglalás - amely Hollandiában, Németországben, Izraelben sok-sok kiadásban jelent meg - világos stílusával, mély, mégis könnyen érthető ismeretanyagával fölöttébb alkalmas rá, hogy az olvasóval megértesse: semmi titokzatos nincs a zsidó vallásban, s ami rejtelmesnek látszik, az korántsem rejtelmes, sőt inkább racionális. Egyáltalán: ez a könyv igen jó eszköz a keresztény-zsidó párbeszéd realitásának igazolására.

GABO

Adatlap

Oldalszám
360
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2000, 2015
ISBN
9789634061748
Fordította
Jólesz László
Új

16 további termék ebben a kategóriában: