Barion Pixel
  • -15%
Klostermaier Klaus K.: Bevezetés a hinduizmusba Klostermaier Klaus K.: Bevezetés a hinduizmusba

Klaus K. Klostermaier.:

Bevezetés a hinduizmusba


Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

Könyvünk a mintegy nyolcszázmillió hívet számláló vallás, a hinduizmus világos, olvasmányos, ugyanakkor átfogó ismertetése.

Mennyiség

Könyvünk a mintegy nyolcszázmillió hívet számláló vallás, a hinduizmus világos, olvasmányos, ugyanakkor átfogó ismertetése.

A könyv szerzőjének, Klaus K. Klostermaiernek - aki a téma elismert szaktekintélye - azonban sikerült tömör, mégis olvasmányos formában bemutatnia azokat az alapvető vonásokat, amelyek a hindu vallást jellemzik. Az egyes fejezetek olyan kérdésekkel foglalkoznak, mint a különböző hindu vallási közösségek közti eltérések; a hindu filozófiai gondolkodás: a védikus tradíciókon alapuló kulturális és társadalmi élet, valamint a hinduizmus helye más világvallások között.Mindazok - legyenek akár diákok, követők vagy egyszerű érdeklődők -, akik szeretnék megtudni, mit is jelent az a szó, hogy „hinduizmus”, jelen kiadványunkban válaszra találhatnak. Klaus K. Klostermaier, a kanadai Manitoba Egyetem Vallástudományi tanszékének professzora több mint egy évtizedig élt és dolgozott Indiában.

Akkord

Adatlap

Sorozatok
Világ vallásai
Oldalszám
228
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2001
ISBN
9789637803864
Új

16 további termék ebben a kategóriában: