Barion Pixel
  • -15%
Giles Kristian: Téli tűz - Sigurd–saga 2. Giles Kristian: Téli tűz - Sigurd–saga 2.

Giles Kristian:

Téli tűz

Sigurd–saga 2.

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Hagyd ott 21. századi életedet, és élvezd a késő 8. századi Skandinávia szabadságát, veszélyeit, komorságát és bizonytalanságát – és az időjárást! Remélem, ugyancsak élvezettel lubickolsz majd Sigurdnak és barátainak elveiben és hiedelmeiben, azokéban a férfiakéban és nőkében, akiket szeszélyes istenek irányítottak, és a hűség meg a fényes hírnévről szőtt álmok kötötték össze őket egymással.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvehető itt!<< 

Hát itt vagyunk, térdig Sigurd Haraldarson sagájában!

Micsoda öröm ilyen könyveket írni, és egy darabig a mi norvégjaink világában élni! Kegyetlen és bárdolatlan világ, az kétségtelen, viszont nincs benne okostelefon, közösségi média, valóságshow és fitnesznyomkövető, ami nem semmi. Felüdülést jelent egy időre lelépni tőlük. Portyázni egy baráti társasággal. Fellépni egy hosszúhajó kormányállásába, olyan életet élni, amelyet manapság rosszallanának, és akkor még finom voltam.

Azt akarom, hogy legalább annyira „érezd” ezeket a történeteket, mint amennyire olvasod. Hagyd ott 21. századi életedet, és élvezd a késő 8. századi Skandinávia szabadságát, veszélyeit, komorságát és bizonytalanságát – és az időjárást! Remélem, ugyancsak élvezettel lubickolsz majd Sigurdnak és barátainak elveiben és hiedelmeiben, azokéban a férfiakéban és nőkében, akiket szeszélyes istenek irányítottak, és a hűség meg a fényes hírnévről szőtt álmok kötötték össze őket egymással.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Sigurd-saga
Oldalszám
314
Kötés
Kötött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634063919
Fordította
Bihari György
Új

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: