Barion Pixel
  • -15%
Steve Berry: Máltai csere Steve Berry: Máltai csere

Steve Berry:

Máltai csere


Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Az amerikai Igazságügyi Minisztérium egykori ügynöke, Cotton Malone éppen a Comói-tó partján van, Winston Churchill és Benito Mussolini legendás leveleit kutatja, melyek még 1945-ben tűntek el, és jó eséllyel átírhatják a történelmet. De rajta kívül valaki más is a levelek után nyomoz...

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

A pápa halott. A konklávé, amely kijelöli az egyházfő utódját, hamarosan elkezdődik. Bíborosok érkeznek a Vatikánba a világ minden tájáról, egyikük azonban épp távozik Rómából. Máltán kutat egy 4. századi dokumentum és Nagy Konstantin, római császár után.

Az amerikai Igazságügyi Minisztérium egykori ügynöke, Cotton Malone éppen a Comói-tó partján, Olaszországban van, Winston Churchill és Benito Mussolini legendás leveleinek nyomait kutatja, melyek még 1945-ben tűntek el, és jó eséllyel átírhatják az egész történelmet. De rajta kívül valaki más is a levelek után nyomoz, és amikor Malone végre megszerzi, majd elveszíti őket, olyan üldözésbe csöppen, amely a legendás Máltai lovagrend érdeklődését is felkelti.

A lovagrend immáron 900 éve létezik, az egyetlen szerzetesrend, amely kiállta a modern idők próbáit. Ma nemzetközi humanitárius szervezetként működik, de tagjai között megbújik a Secreti, egy ősi szekta, amelynek célja a közelgő pápaválasztás befolyásolása.

A Magellán Ügyosztály ügynökének, Luke Danielsnek a segítségével, Malone üldözi a csaló bíborost, a lovagokat, a Secretit és egy órát, hogy megtalálja azt, ami évszázadokra elveszett. A végső ütközet a Vatikán falai közt zajlik, ahol a következő pápa személyéről kell dönteni.

GABO

Adatlap

Oldalszám
582
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2019
ISBN
9789634068976
Fordította
Lantos István
Új

16 további termék ebben a kategóriában: