Barion Pixel
  • -15%
Starkey David: I. (Angliai ) Erzsébet Starkey David: I. (Angliai ) Erzsébet

David Starkey:

I. (Angliai ) Erzsébet


Eredeti ár: 2 800 Ft
Online ár: 2 380 Ft
Adóval együtt

Anglia egyik legnagyobb uralkodójának tanulóévei egyúttal izgalmas kalandtörténet is, hiszen Erzsébet megtapasztalhatta a szerencse minden forgandóságát, és a körülmények legszélsőségesebb változatait: volt királyi hercegnő, Anglia örökösnője, és az örökségből kizárt fattyú; a trón kijelölt örököse és felségáruló, akit csaknem kivégeztek; elhalmozták birtokokkal és palotákkal, majd a Tower foglya lett.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Ez a lebilincselő könyv, mely elsősorban Erzsébet gyermekkorát és ifjúságát tárja fel 1533-as születésétől egészen 1558-as trónra lépéséig, bemutatja, hogy tapasztalatai, a veszély és a kalandok miként formálták rendkívüli jellemét, és alakították ki nézeteit és hitét.

David Starkey egy sereg rendkívüli egyéniséget rajzol meg, egy sor vad tervet és tragikus összeesküvést tár fel előttünk, és eredeti dokumentumok alapján mutatja be, hogy milyen fontos szerepe volt a szertartásoknak az udvari életben. Bámulatosan világos és tiszta képet kapunk a kor vallástörténeti és kormányzati rendszereiről. A sok színes képpel illusztrált könyvből nem csak egy rendkívüli személyiség életrajzát kapjuk, hanem bepillanthatunk a kor udvari életébe is.

GABO

Adatlap

Kötés
Fűzött
Kiadási év
2004
ISBN
9789639237841
Új

16 további termék ebben a kategóriában: