Barion Pixel
  • -15%
Jane Harper: Számkivetettek Jane Harper: Számkivetettek

Jane Harper:

Számkivetettek


Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Jane Harper krimijei világszerte óriási sikert arattak, az Aszályból és A természet erejéből mozifilm is készült Eric Bana főszereplésével.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Aaron Falk szövetségi ügynök régi barátja, Raco őrmester gyerekének keresztelőjére érkezik a dél-ausztrál kisvárosba, egy borvidék kellős közepére, de ezúttal is nyomozásba bonyolódik. Egy évvel korábban a népszerű helyi fesztiválon nyoma veszett Kim Gillespie-nek: a középkorú nő gondosan bebugyolálta alvó csecsemőjét a babakocsijában, aztán útnak indult, és azóta sem látta senki. Kim idősebb lánya még mindig nem adta fel a reményt, hogy megtalálhatják az édesanyját, Falk és Raco pedig beleveti magát az ügy felgöngyölítésébe. Minél több időt tölt Falk a szemet gyönyörködtető borvidéken, annál közelebbi kapcsolatba kerül Kim szűk baráti és rokoni körével. A társaság azonban nem olyan összetartó, mint amilyennek első látásra tűnik. Nyugtalanító kérdések merülnek fel, miközben rég eltemetett titkok kerülnek napvilágra. Mi kell ahhoz, hogy egy anya magára hagyja újszülött gyermekét? Mi történt valójában Kim Gillespie-vel?

Mielőtt regényírónak állt volna, Jane Harper tizenhárom évig dolgozott nyomtatott lapok újságírójaként Ausztráliában és Angliában. Krimijei világszerte óriási sikert arattak, az Aszályból és A természet erejéből mozifilm is készült Eric Bana főszereplésével.

GABO

Adatlap

Oldalszám
448
Kötés
kartonált
Kiadási év
2024
ISBN
9789635664955
Fordította
Roboz Gábor
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Exciles / Aaron Falk 3.

kapcsolódó termékek

16 további termék ebben a kategóriában: