Barion Pixel
  • -15%
Alex North: A Suttogó - Ajtódat, ha kicsit nyitod, A Suttogót meghallhatod Alex North: A Suttogó - Ajtódat, ha kicsit nyitod, A Suttogót meghallhatod

Alex North:

A Suttogó


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

A felesége halálától összeroppant Tom Kennedy egy új élet reményében költözik át az álmos Featherbanks városkába a kisfiával, Jake-kel.

Ám Featherbanksnek sötét múltja van.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<< 

A felesége halálától összeroppant Tom Kennedy egy új élet reményében költözik át az álmos Featherbanks városkába a kisfiával, Jake-kel.

Ám Featherbanksnek sötét múltja van. Tizenöt éve egy szociopata bűnöző elrabolt és meggyilkolt öt kisfiút. Amíg el nem fogták, a tettest mindenki csak úgy emlegette: a Suttogó.

Természetesen egy régi bűntől Tom és Jake még nyugodtan berendezkedhetnének új házukban. Ám ekkor eltűnik egy újabb kisfiú, és Jake is valahogy különösen kezd viselkedni…

 

Azt mondja, hogy éjszakánként suttogást hall az ablaka alól…

  

Alex North Leedsben született, és ma is ott él feleségével és fiával. Filozófiát hallgatott a leedsi egyetemen, amelynek szociológiai tanszékén dolgozott, mielőtt főállású író lett volna. Bár mindig érdekelték a rémtörténetek, nem emlékszik rá, hogy gyerekkorában lettek volna vérfagyasztó képzelt barátai. Felnőtt fejjel már nem esküdne meg rá.

GABO

Adatlap

Oldalszám
416
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2019
ISBN
9789634068419
Fordította
Bihari György
Új

Letöltés

a suttogó részlet

Letöltés (1.36MB)

16 további termék ebben a kategóriában: