Barion Pixel
  • -15%
Newark Tim: A maffia és a háború Newark Tim: A maffia és a háború

Tim Newark:

A maffia és a háború


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A könyv drámai és provokáló történet egy szervezetről, a maffiáról, amely leleményesen kihasználta a világháború adta helyzetet, hogy visszaszerezze gazdagságát és megkaparintsa a nemzetközi alvilágban a vezető szerepet.

Magával ragad, és letehetetlen, mint egy krimi. Az Elit alakulat találkozása a Keresztapával.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

A könyv drámai és provokáló történet egy szervezetről, a maffiáról, amely leleményesen kihasználta a világháború adta helyzetet, hogy visszaszerezze gazdagságát és megkaparintsa a nemzetközi alvilágban a vezető szerepet. Tim Newark szemtanúk vallomásaiból, titkosítás alól feloldott hírszerzési adatokból rajzolja meg Hitler, Mussolini és a maffia kapcsolatait, meséli el a maffia és a szövetségesek együttműködésének elképesztő történetét a második világháború alatt. A szerző felfedezései megdöbbentőek. Megismertet zsidó gengszterekkel, akik nácikkal csapnak össze New York utcáin, megtudjuk tőle, hogy a maffiózók közel álltak ahhoz, hogy árajánlatot tegyenek a náci vezérek, köztük Hitler meggyilkolására. Elmeséli, hogyan járőröztek az angol bobbyk a palermói utcákon, és hogy szicília szövetséges megszállása idején Eisenhower tábornok szíves-örömest felfegyverezte a maffiát. Ez az izgalmas könyv elsőként mutatja be, mi történt a második világháború kulisszái mögött, megmutatja, hogyan szerezte meg a maffia a vezető szerepet a nemzetközi bűnözésben.

 

Tim Newark a vezető brit hadtörténeti folyóirat, a Military Illustrated szerkesztője, számos könyv és forgatókönyv írója.

GABO

Adatlap

Oldalszám
384
Kötés
Kötött
Kiadási év
2008
ISBN
9789636892029
Fordította
Bihari György
Új

16 további termék ebben a kategóriában: