Barion Pixel
  • -15%
Robert Kurson: Rakétaemberek - Az Apollo–8 merész küldetése és az űrhajósok, akik először utaztak a Holdhoz Robert Kurson: Rakétaemberek - Az Apollo–8 merész küldetése és az űrhajósok, akik először utaztak a Holdhoz

Robert Kurson:

Rakétaemberek

Az Apollo–8 merész küldetése és az űrhajósok, akik először utaztak a Holdhoz

Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

  

Robert Kurson több száz óra időtartamban készített interjúkat az űrhajósokkal, szeretteikkel, a NASA munkatársaival és szakértők sokaságával, életszerűen felelevenítve a felejthetetlen részleteket Amerika történetének legnagyszerűbb óráiról.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

1968 egy történelmi viharokkal és viszályokkal terhes év volt – végrehajtották a Tet-offenzívát, meggyilkolták Martin Luther Kinget és Robert Kennedyt, Chicagóban a Demokrata Párt országos konvenciója idején zavargások törtek ki. Ilyen nyomás alatt kellett végrehajtani az Apollo–8 küldetését, Amerika nagyságának legmerészebb és legkockázatosabb próbáját. Magával ragadó és szakavatott beszámolójában Robert Kurson a három űrhajóst és családjaikat állítja a történet középpontjába: a parancsnok Frank Bormant, az utolsó küldetésére induló, küzdő típusú embert, az álmodozó Jim Lovellt, aki gyermekkora óta arra vágyott, hogy egy rakétával elrepüljön a Holdra, és Bill Anderst, a fiatal nukleáris mérnököt és vadászpilótát, aki első űrrepülésére indult.

Robert Kurson több száz óra időtartamban készített interjúkat az űrhajósokkal, szeretteikkel, a NASA munkatársaival és szakértők sokaságával, életszerűen felelevenítve a felejthetetlen részleteket Amerika történetének legnagyszerűbb óráiról. Megtörtént eseményeket feldolgozó thrillerjében Kurson feltárja az űrhajósokra leselkedő veszélyeket és bemutatja rendkívüli bátorságukat, amelynek köszönhetően az emberiség először távolodott el a Földtől – és érkezett meg egy idegen világ közelébe.

Akkord

Adatlap

Oldalszám
432 + 16 oldal melléklet
Kötés
Kötött
Kiadási év
2018
ISBN
9789632521138
Fordította
dr. Both Előd
Új

16 további termék ebben a kategóriában: