Barion Pixel
  • -15%
Alastair Reynolds: Lassú lövedék - Gabo SFF zsebkönyvek Alastair Reynolds: Lassú lövedék - Gabo SFF zsebkönyvek

Alastair Reynolds:

Lassú lövedékek

Gabo SFF zsebkönyvek

Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

Úgy tűnik, végre befejeződött egy több száz világot és naprendszert érintő háború. Szkur, aki katonaként csinálta végig a zűrzavaros időszakot, szeretne visszatérni a családjához és folytatni az életét, de a béke még nem köszöntött be teljesen, sem számára, sem az emberiség számára.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Úgy tűnik, végre befejeződött egy több száz világot és naprendszert érintő háború. Szkur, aki katonaként csinálta végig a zűrzavaros időszakot, szeretne visszatérni a családjához és folytatni az életét, de a béke még nem köszöntött be teljesen, sem számára, sem az emberiség számára. Alighogy híre megy a tűzszünetnek, az egységétől leszakadt nőt elkapja egy agresszív, öntörvényű háborús bűnös, egy romos bunkerben a testébe juttat egy halálos lövedéket, és a sorsára hagyja.

Szkur egy fogolyszállító fedélzetén tér magához, és hamarosan megtudja, hogy az űrhajó súlyosan meghibásodott. Mindkét háborús fél katonái a vártnál sokkal korábban ébrednek a hibernációból. Egyedül a testükbe ültetett lövedékekbe táplált adatok és emlékek biztosítanak valamiféle kapcsolatot a világhoz, amelyre máshogy nem ismernének rá. Szkur pedig rövidesen újra szembekerül régi ellenségével, csakhogy a tét ezúttal már jóval nagyobb, mint a saját élete.

 

A Jelenések tere sorozat szerzőjének kisregénye csillagközi kalandot kínál árulásról, identitásról és a civilizáció fennmaradásáról.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Gabo SFF zsebkönyvek
Oldalszám
200
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2017
ISBN
9789634065210
Fordította
Tamás Gábor
Új

16 további termék ebben a kategóriában: