Barion Pixel
  • -15%
Sasha Grey: A Juliette társaság Sasha Grey: A Juliette társaság

Sasha Grey:

A Juliette társaság


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Catherine, a gyönyörű nő, akinek szexualitása csak nemrég ébredt, egy titkos klubban találja magát, ahol a világ legnagyobb hatalmú vezetői találkoznak, hogy kiéljék legmélyebb, legsötétebb szexuális fantáziáikat. Az új élmények nagyon erős új élvezeteket nyitnak meg Catherine előtt, ugyanakkor lerombolnak mindent, amit addig értéknek tartott.

A könyv szerzője, Sasha Grey a hollywoodi pornóipar egyik legsikeresebb sztárja volt.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Pikánsan intelligens, intelligensen pikáns.

 

Catherine, a film szakos hallgató, a gyönyörű nő, akinek szexualitása csak nemrég ébredt, egy titkos klubban találja magát, ahol a világ legnagyobb hatalmú vezetői találkoznak, hogy kiéljék legmélyebb, legsötétebb szexuális fantáziáikat. Ezek az új élmények nagyon erős új élvezeteket nyitnak meg Catherine előtt, ugyanakkor lerombolnak mindent, amit addig értéknek tartott.

Sasha Grey első regényében egy zártkörű, titkos, erotikus társaságba vezeti be az olvasót, ahol bármi és minden megtörténhet.

 

„A Juliette társaság erotika másképpen… határozottan olyan mű, amelynek a kívánságlistán a helye.”

Cosmopolitan

 

 A könyv szerzője, Sasha Grey a hollywoodi pornóipar egyik legsikeresebb sztárja volt. Huszonegy éves korában elhagyta a felnőttfilm-ipart, majd a Törtetők (Entourage) sorozatban vállalt szerepet, és Stephen Soderberg Barátnő rendelésre (The Girlfriend Experience) című filmjében játszott. A Juliette Társaság az első regénye.

GABO

Adatlap

Oldalszám
336
Kötés
Kötött
Kiadási év
2013
ISBN
9789636897215
Fordította
Kopp Lukács
Új

1 további termék ebben a kategóriában: