Barion Pixel
  • -15%
Lisa Kleypas: Az álmok tava - Friday Harbor 3. Lisa Kleypas: Az álmok tava - Friday Harbor 3.

Lisa Kleypas:

Az álmok tava

Friday Harbor 3.

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Lisa Kleypas Friday Harbor-sorozatának harmadik kötete!

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Azt mondják, az ellentétek vonzzák egymást. De mi történik, ha az egyiket összetörte, hogy elárulták, a másik pedig annyira fásult és megcsömörlött, hogy a szíve kővé vált? Friday Harborben, a csendes-óceáni térség északnyugati részének egyik elbűvölő kisvárosában nem minden pontosan olyan, mint amilyennek első pillantásra tűnik, és az igaz szerelemnek talán mégiscsak van egy kis esélye…

 

Alex Nolan megkeseredett és cinikus férfi. A másik két Nolan fiúhoz hasonlóan ő is Friday Harborben lakik, ám semmi másban nem hasonlít Samre vagy Markra. Két bátyja ugyanis valóban hisz a szerelemben, és szerintük a boldogság esélyéért érdemes megkockáztatni a fájdalmat is. Alex élete maga a pokol, melyben a whiskeysüveg segítségével küzd a démonjaival. Aztán egyszer csak felbukkan egy kísértet, akit rajta kívül senki sem érzékel. Vagy Alex végleg átlépte volna az egészséges elmeállapotot az őrülettől elválasztó határt?

Zoë Hoffman kedves és romantikus természetű nő. Amikor megismerkedik a már-már riasztóan jóképű Alex Nolannel, az ösztönei azt súgják, hogy meneküljön. Maga Alex is erre biztatja. Van azonban valami a férfiban, ami megérinti a nőt. Zoë rábírja Alexet arra, hogy alaposabban szemügyre vegye az életét, és számoljon a lehetőséggel, hogy a szerelem nem pusztán az ostobáknak és meggondolatlanoknak való.

 

Az Álmok tava Lisa Kleypas Friday Harbor-sorozatának harmadik kötete.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Friday Harbor
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2020
ISBN
9789634069928
Fordította
Gázsity Mila
Új

16 további termék ebben a kategóriában: