Barion Pixel
  • -15%
Lisa Kleypas: A kék szemű ördög - Travis testvérek 2. Lisa Kleypas: A kék szemű ördög - Travis testvérek 2.

Lisa Kleypas:

A kék szemű ördög

Travis testvérek 2.

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Hardy Cates. Szegénysorból származik, és a saját erejéből lett milliomos. Sok ellenséget szerzett a houstoni olajipar csúcsáig vezető durva, rögös úton. Forró a vére, és csak a bosszú jár az eszében.

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

ISMERJÉK MEG A KÉK SZEMŰ ÖRDÖGÖT – Hardy Catesnek hívják. Szegénysorból származik, és a saját erejéből lett milliomos. Sok ellenséget szerzett a houstoni olajipar csúcsáig vezető durva, rögös úton. Forró a vére, és csak a bosszú jár az eszében.

 

ISMERJÉK MEG AZ ÖRÖKÖSNŐT – Ő Haven Travis. A család vagyonának ellenére sem hajlandó arra az ösvényre lépni, amelyet neki választottak. De amikor olyan férfihoz megy feleségül, akit a családja elutasít, az élete új és veszélyes irányt vesz. Két évvel később hazatér, elszántan arra, hogy megóvja a szívét. Hardy Cates, a család ellensége, az utolsó ember, akire szüksége van, hogy betegye hozzá a lábát és lángra gyújtsa a szívét.

 

NÉZZÉK, AHOGY REPKEDNEK A SZIKRÁK… Lisa Kleypas érzékiségtől áthatott regénye tele van olyan férfiakkal, akiket boldogan imádunk. Lebilincselő meseszövésével fogva tart, miközben a két ember sorsa lassan kibontakozik előttünk.

GABO

Adatlap

Sorozatok
Travis testvérek
Oldalszám
384
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2019
ISBN
9789634066026
Fordította
Tóth Gizella
Új

Letöltés

a kék szemű ördög részlet

Letöltés (877.84KB)

16 további termék ebben a kategóriában: