Barion Pixel
  • -15%
Shreve Anita: Az utolsó találkozás Shreve Anita: Az utolsó találkozás

Anita Shreve:

Az utolsó találkozás


Eredeti ár: 1 490 Ft
Online ár: 1 266 Ft
Adóval együtt

Linda Fallon váratlanul összefut ifjúkora nagy szerelmével egy irodalmi fesztiválon, ahová mindketten azért kaptak meghívást, hogy felolvassák a verseiket.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Linda Fallon váratlanul összefut ifjúkora nagy szerelmével egy irodalmi fesztiválon, ahová mindketten azért kaptak meghívást, hogy felolvassák a verseiket.

Az utolsó találkozásuk óta eltelt évek során Thomas Janes szinte élő irodalmi legendává vált. Hírnevét csak növelte visszahúzódó viselkedése; egy szörnyű veszteség miatt már vagy tíz éve teljes visszavonultságban élt. Most sem véletlenül döntött úgy, hogy kiáll a nyilvánosság elé: megtudta ugyanis, hogy Linda, akit valaha oly szenvedélyesen szeretett, ahogy senki mást, ott lesz és felolvas a rendezvényen. Kapcsolatuk annak idején szerencsétlen véget ért, és mindkettejük életében fordulópontot jelentett. Thomas heves érzelmei Linda iránt sohasem hunytak ki. Most, hogy meglett emberekként újra találkoznak, lassanként kel fel szerelmük különös története. Látjuk őket huszonévesen Afrikában, tizenévesen Massachusettsben; megismerjük szenvedélyes és beteljesületlen szerelmüket, mely minden későbbi kapcsolatuk mércéje lett. Ahogy haladunk visszafelé az időben, mintha egy krimi szálait követnénk; holott bűntett itt nem történt. Valaminek azonban mégiscsak történnie kellett. Született egy döntés, elhangzott egy szó, adódott egy esemény – hányszor megesik ez naponta, mégis csak ritkán van döntő jelentősége az életünkben. Itt azonban... Ahogy lassanként kibomlanak a szálak, egyre erősebben érezzük, bár nem tudjuk, hogy olyan belső tájakon járunk, ahol mind ritkább és ritkább a levegő; valami egészen különleges titokzatosság telepszik az eseményekre. Hogy mi ez, azt csak a regény utolsó lapjain fogjuk fel, de akkor tényleg elakad a lélegzetünk. Anita Shreve, a stílus, a megfigyelés, az érzelmek és a jellemábrázolás mestere; váratlanul újszerűen tárja elénk a bensőségesség, a veszteség és az egész életen át tartó vágyakozás szép és felejthetetlen történetét.

GABO

Adatlap

Oldalszám
408
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2002
ISBN
9789639421226
Új

16 további termék ebben a kategóriában: