Barion Pixel
  • -15%
L. R. Fredericks: Farundell L. R. Fredericks: Farundell

L. R. Fredericks:

Farundell

Idő és fény trilógia 1.

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

1924 aranyló nyarán a nyugati front traumájától szenvedő Paul Asher megérkezik az Oxfordshire közepén álló, idilli vidéki házba, Farundellbe. A ház lakói, a gazdag és különc család varázsa alá kerül. A felnőttkor küszöbén álló, gyönyörű, tizenhárom éves Alice, aki Paulhoz hasonlóan a tudást keresi. Legvégzetesebb a vad és szép Sylvie, akivel Paul szenvedélyes szerelembe bonyolódik

Mennyiség

Egy varázslatos eszmélés története.

Egy fiatalember az élet értelmét keresi.

Egy fiatal lány nővé érik.

Egy öregember emlékeken halad a halál felé.

Rejtélyes könyv, erotikus szenvedély, fekete és fehér mágia, egy kísértet, aki nem kísértet, gyilkosság, ami nem gyilkosság, kincs, ami nem kincs.

 

1924 aranyló nyarán a nyugati front traumájától szenvedő Paul Asher megérkezik az Oxfordshire közepén álló, idilli vidéki házba, Farundellbe. A ház lakói, a gazdag és különc család varázsa alá kerül: Perceval, Lord Damory, ünnepelt Amazónia-kutató megvakult, haldoklik; az ő történetei visszhangzanak Paul furcsa álmaiban. A felnőttkor küszöbén álló, gyönyörű, tizenhárom éves Alice, aki Paulhoz hasonlóan a tudást keresi. Legvégzetesebb a vad és szép Sylvie, akivel Paul szenvedélyes szerelembe bonyolódik. Ezen a nyáron történik tradégia, komédia, van feloldás, feloldozás, és Paul rádöbben valamire, ami örökre megváltoztatja az életét.

 

A Farundell bámulatosan eredeti első regény metafizikai fordulattal.

 

L. R. Fredericks Londonban él. A Farundell az írónő első regénye.

 

GABO

Adatlap

Sorozatok
Idő és fény trilógia
Oldalszám
386
Kötés
Kötött
Kiadási év
2013
ISBN
9789636895662
Fordította
Bozai Ágota
Új

Letöltés

farundell részlet

Letöltés (0)

farundell részlet

Letöltés (0)

16 további termék ebben a kategóriában: