Barion Pixel
  • -15%
Lisa Kleypas: Érzéketlen aranyifjú - Ravenel család 1. Lisa Kleypas: Érzéketlen aranyifjú - Ravenel család 1.

Lisa Kleypas:

Érzéketlen aranyifjú

Ravenel család 1.

Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Devon Ravenel, London legelbűvölőbb élvhajhász aranyifja grófi címet és birtokot örököl. Újonnan szerzett, magas társaságbeli rangja azonban nem kívánt felelősségekkel jár… és jó néhány meglepetéssel is szolgál.  

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<< 

A sors fintora…

Devon Ravenel, London legelbűvölőbb élvhajhász aranyifja grófi címet és birtokot örököl. Újonnan szerzett, magas társaságbeli rangja azonban nem kívánt felelősségekkel jár… és jó néhány meglepetéssel is szolgál. A birtokot jelentős adósság terheli, s a néhai gróf három ártatlan húga még mindig ott él a házban… ahogy Kathleen, Lady Trenear is. A szép fiatal özvegy éles esze és elszántsága Devonéval vetekszik.

 

A két vasakarat összecsap…

Kathleen pontosan tudja, hogy nem szabad megbíznia egy olyan gátlástalan gazemberben, mint amilyen Devon. Lehetetlen lenne azonban tagadnia a heves vonzalmat kettejük között – Devon pedig, miután először a karjába zárta, megesküszik arra, hogy bármit megtesz, csak övé legyen a nő. Amikor Kathleen azon kapja magát, hogy egyre inkább enged Devon tapasztalt, vágykeltő csábításának, már csak egyetlen kérdés marad:

Képes lesz-e megtagadni a szívét az általa ismert legveszedelmesebb férfitól?

GABO

Adatlap

Sorozatok
Ravenel család
Oldalszám
480
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2021
ISBN
9789635661558
Fordította
Gázsity Mila
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Cold-Hearted Rake
Új

16 további termék ebben a kategóriában: