Barion Pixel
  • -15%
Johanna Lindsey: Szeress mindörökké - Sherring Cross 2. Johanna Lindsey: Szeress mindörökké - Sherring Cross 2.

Johanna Lindsey:

Szeress mindörökké

Sherring Cross 2.

Eredeti ár: 2 490 Ft
Online ár: 2 117 Ft
Adóval együtt

Az anyját még mindig gyászoló Kimberly Richards felháborodva tapasztalja, hogy apja azért kívánja minél előbb férjhez adni, hogy ezzel kedvére tegyen egy hölgynek, akit mielőbb el szeretne venni. A tüzes természetű ifjú örökösnő mélységesen megveti a kialakult helyzetet, ahogy azokat a személyeket is, akik csakis pénzért házasodnak. Nem csoda hát, ha nem tetszik meg neki a kiszemelt kérő, akivel Sherring Crossban megismerkedik. 

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

„Érzéki… mulatságos… és teljesen magával ragadja az olvasót.”

Cosmopolitan

Az anyját még mindig gyászoló Kimberly Richards felháborodva tapasztalja, hogy apja, Amburough grófja azért kívánja minél előbb férjhez adni, hogy ezzel kedvére tegyen egy hölgynek, akit mielőbb el szeretne venni. A tüzes természetű ifjú örökösnő mélységesen megveti a kialakult helyzetet, ahogy azokat a személyeket is, akik csakis pénzért házasodnak. Nem csoda hát, ha nem tetszik meg neki a kiszemelt kérő, akivel Sherring Crossban megismerkedik, s aki nem más, mint Lachlan MacGregor, a MacGregor-klán jóképű, ám teljesen elszegényedett feje.

Kimberly románca a vonzó, hetyke Lachlannal nem sok jót ígér – különösképpen azért, mert a zsiványnak tervei vannak egy férjes asszonnyal, Wrothston hercegnéjével. Különös fordulatok és botrányos körülmények összejátszása folytán a korántsem összeillő pár egy olyan helyen köt ki, ahol egy kemény szív is megnyílhat az igaz szerelem örömei előtt.

 

„Csupa öröm olvasni… Mint mindig, Lindsey most is azt nyújtja, amire vágyunk: emlékezetes, csodás történetet, amely elszórakoztat és megnevettet bennünket.”

Romantic Times

GABO

Adatlap

Sorozatok
Sherring Cross
Oldalszám
472
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2015
ISBN
9789636899882
Fordította
Gázsity Mila
Új

Letöltés

16 további termék ebben a kategóriában: