Barion Pixel
  • -15%
Shreve Anita: Vártam rád Shreve Anita: Vártam rád

Anita Shreve:

Vártam rád


Eredeti ár: 1 490 Ft
Online ár: 1 266 Ft
Adóval együtt

Andrew, sokévi távollét után hazatér szülővárosába, hogy teljesítse szomorú kötelességét: eltemettesse özvegy édesanyját.

Mennyiség

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

Andrew, sokévi távollét után hazatér szülővárosába, hogy teljesítse szomorú kötelességét: eltemettesse özvegy édesanyját.

Csak pár napos ott-tartózkodást tervez, mely alatt rátörnek a régi emlékek, elsősorban gyerekkori játszópajtása, a szomszédban lakó gyönyörű kislány, Eden Close tragédiája. Az örökbe fogadott Eden sosem szerette nevelőanyját, mert az asszony nem akarta őt, ám nevelőapját imádta. Szerette Andrew-t és barátait is: eleinte csak egy játszópajtás volt számukra, később a beteljesületlen kamasz szerelem. Aztán egy forró nyári éjszakán Andrew a szomszédból áthallatszó pisztolylövésekre és szörnyű sikolyokra ébredt: Mr. Close-t valaki megölte, Edent pedig megnyomorította. Most, tizenhét év elteltével, Andrew újragondolja a borzalmas történetet, és végre felfedezi a rejtett összefüggéseket a férj, feleség és az adoptált kislány alkotta érzelmi háromszögben. Amint Eden múltjának részletei, mint a kirakós játék darabkái a helyükre kerülnek, Andrew is felismeri és elfogadja végre önmaga elől is titkolt érzéseit.

GABO

Adatlap

Oldalszám
320
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2002
ISBN
9789639421509
Új

16 további termék ebben a kategóriában: