Barion Pixel
  • -15%
Loretta Chase: Az éjszaka rabjai - Úri csirkefogók trilógia 2. Loretta Chase: Az éjszaka rabjai - Úri csirkefogók trilógia 2.

Loretta Chase:

Az éjszaka rabjai

Úri csirkefogók trilógia 2.

Eredeti ár: 2 290 Ft
Online ár: 1 947 Ft
Adóval együtt

Kilenc éve, a szépséges Leila Beaumont bűnöző apja titokzatos körülmények közt meghalt. Most pedig kegyetlen, erkölcstelen férje is gyilkosság áldozata lett… és az ártatlan Leilát gyanúsítják. Leila elhatározza, mindenképpen kideríti az igazságot, legyen bármilyen kellemetlen is.

Mennyiség

Kilenc éve, a szépséges Leila Beaumont bűnöző apja titokzatos körülmények közt meghalt. Most pedig kegyetlen, erkölcstelen férje is gyilkosság áldozata lett… és az ártatlan Leilát gyanúsítják. Leila elhatározza, mindenképpen kideríti az igazságot, legyen bármilyen kellemetlen is. A gyönyörű portréfestő a rejtélyes Esmond grófhoz fordul segítségért. Az elbűvölően jóképű idegen gondosan titkolja a valódi személyiségét, amely megdöbbentené a nőt… és a múltját, amely elválaszthatatlanul egybefonódik Leiláéval. S bár a veszély egyesíti őket, a vágy az, amely összeláncolja a szívüket… ahogy Esmond férfias, merész és érzéki érintése lángra lobbantja Leila vérét… és belevonja a legellenállhatatlanabb cselszövésbe: a szenvedélyes szerelembe.

GABO

Adatlap

Oldalszám
432
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2012
ISBN
9789636895389
Fordította
Tóth Gizella
Új

Letöltés

16 további termék ebben a kategóriában: