Barion Pixel
  • -15%
Daniela Sacerdoti: Vigyél haza - Segíthetnek-e a múlt szellemei szebb jövőt találni? Daniela Sacerdoti: Vigyél haza - Segíthetnek-e a múlt szellemei szebb jövőt találni?

Daniela Sacerdoti:

Vigyél haza


Eredeti ár: 3 490 Ft
Online ár: 2 967 Ft
Adóval együtt

Inary Monteith élete válaszúthoz érkezett. Miután egy lopott éjszakát töltött közeli barátjával, Alexszel, közli vele, hogy ez az egész szörnyű hiba volt, és ezzel összetöri a férfi szívét. Amikor beteg húga állapota hirtelen rosszabbra fordul, haza kell sietnie Londonból a skót Felföldre…

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<< 

Inary Monteith élete válaszúthoz érkezett. Miután egy lopott éjszakát töltött közeli barátjával, Alexszel, közli vele, hogy ez az egész szörnyű hiba volt, és ezzel összetöri a férfi szívét. Amikor beteg húga állapota hirtelen rosszabbra fordul, haza kell sietnie Londonból a skót Felföldre… és a visszatéréssel együtt szembe kell néznie a fájdalmas emlékekkel, amelyek elől oly elszántan igyekezett elmenekülni.

Hazatérve az élete még bonyolultabbá válik, mint azt képzelte volna. Húga betegsége, bátyja ellenségessége, egy önelégült ex, akit soha többé nem akar újra látni, a Londonban maradt Alex iránt érzett ellentmondásos érzelmei és a Glen Avichben megismert jóképű amerikai. Mindezek betetőzéseként rejtélyes módon elveszíti a hangját, viszont visszanyeri egy különleges gyerekkori képességét… a hatodik érzékét, amely családi örökség. És amikor egy múltbéli hang egyre csak azt hajtogatja „Vigyél haza!”, olyan titok nyomára bukkan, amelyről tudja, meg kell fejtenie ahhoz, hogy szabaddá legyen.

A Vigyél haza gyönyörű történet szerelemről, veszteségről, az igazi képességek felfedezéséről, de legfőképpen arról, hogy sohase felejts el, igazából ki vagy.

GABO

Adatlap

Oldalszám
336
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2019
ISBN
9789634067757
Fordította
Tóth Gizella
Új

Letöltés

vigyél haza részlet

Letöltés (1.45MB)

16 további termék ebben a kategóriában: