Barion Pixel
  • -15%
Lesley Pearse: A hazug Lesley Pearse: A hazug

Lesley Pearse:

A hazug


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

Amelia White arról álmodozik a Shepherds Bush-i szegényes kis szobájában, hogy újságíró lesz belőle. Egyelőre csak annyit sikerült elérnie, hogy hirdetéseket árul egy helyi lapnál. Aztán egy végzetes napon belebotlik egy megrázó sztoriba. 

Mennyiség

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Amelia White arról álmodozik a Shepherds Bush-i szegényes kis szobájában, hogy újságíró lesz belőle. Egyelőre csak annyit sikerült elérnie, hogy hirdetéseket árul egy helyi lapnál. Aztán egy végzetes napon belebotlik egy megrázó sztoriba. Az otthonától alig egy saroknyira, a szemeteszsákok között rábukkan egy fiatal nő holttestére, aki gyilkosság áldozata lett.

Amikor a rendőrség és a sajtó rászáll az ügyre, Amelia elszörnyedve tapasztalja, milyen feltételezéseket és hazugságokat kezdenek terjeszteni a nőről. Elhatározza, hogy megvédi az áldozatot ezektől a rágalmaktól, és segít a gyászoló családnak. Sikerül meggyőznie az újság főszerkesztőjét, hogy engedje megírni az igaz történetet. Nemsokára egy újabb holttestet találnak, és a rendőrségi nyomozás elakad, Amelia viszont új tanúkra és gyanúsítottakra bukkan a kutatásai közben. Talán neki van egyedül lehetősége arra, hogy kiderítse az igazságot, és megakadályozza a további gyilkosságokat. De csak akkor, ha rájön, hogy ki a hazug...

GABO

Adatlap

Oldalszám
328
Kötés
kartonált
Kiadási év
2021
ISBN
9789635660612
Fordította
Gonda Éva
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Liar
Új

Letöltés

A hazug részlet

Letöltés (1.39MB)

16 további termék ebben a kategóriában: