Barion Pixel
  • -15%
Joe Hill: Furcsa időjárás - Négy fantasztikus történet Joe Hill: Furcsa időjárás - Négy fantasztikus történet

Joe Hill:

Furcsa időjárás


Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

A Furcsa időjárás című kötet négy kisregényt, vérfagyasztó és társadalomkritikus történeteket kínál napjaink Amerikájáról.

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

GLS Futár

>>E-könyvben megvásárolható itt!<<

Egy a Szilícium Völgyben élő kamaszfiú megismerkedik egy Föníciai nevű tetovált férfival, aki Polaroid fényképezőgépével képes ellopni mások emlékeit.

Egy biztonsági őr hősiesen megakadályoz egy lövöldözést, amivel a fegyverviselést pártoló amerikaiak példaképe lesz, a férfit elvakító reflektorfényben azonban elkezd szétesni a sztorija, és vele együtt ő maga is.

Egy fiatalember nekiveselkedik élete első ejtőernyős ugrásának, és egy lehetetlenül szilárd felhőn köt ki, páragomolyagok prosperói szigetén, amelynek mintha saját akarata lenne.

A coloradói Boulder utcái felett megnyílnak a felhők, majd kristályszögek kezdenek belőlük záporozni, és egy huszonéves lány a rengeteg áldozattal járó felfordulás közepette útnak indul, hogy értesítse szerelme édesapját lánya tragikus haláláról.

 

Az 1972-ben született Joe Hill népszerű, többszörös díjnyertes író, A szív alakú doboz, a Szarvak, a NOS4A2 és a Spóra című regények, valamint számos novella és képregény szerzője. Furcsa időjárás című új kötete négy kisregényt, vérfagyasztó és társadalomkritikus történeteket kínál napjaink Amerikájáról.

GABO

Adatlap

Oldalszám
520
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2018
ISBN
9789634067115
Fordította
Uram Tamás
Új

Letöltés

furcsa időjárás részlet

Letöltés (279.75KB)

16 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: