• -15%
Barrington Barber: A rajzolás alapjai - Az első vonástól az emberábrázolásig Barrington Barber: A rajzolás alapjai - Az első vonástól az emberábrázolásig

Barrington Barber:

A rajzolás alapjai (új kiadás)


Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 242 Ft
Adóval együtt

Mindenki megtanulhat jól rajzolni, amennyiben elég lelkes és kitartó hozzá. Ez az állítás a kiindulási alapja kötetünknek, amely átfogó és kifejezetten gyakorlatias útmutatóként szolgál azok számára, akik ezt a célt tűzték ki maguk elé, bármilyen képességekkel rendelkeznek is kezdetben.

  

A TERMÉK JELENLEG NINCS KÉSZLETEN!

Utánvét elérhető az alábbi szállítási módoknál:

Személyes átvétel - Budapest II. ker. Török u. 2. (Murok Kávézó)

GLS Futár

GLS Csomagpont

Mindenki megtanulhat jól rajzolni, amennyiben elég lelkes és kitartó hozzá. Ez az állítás a kiindulási alapja kötetünknek, amely átfogó és kifejezetten gyakorlatias útmutatóként szolgál azok számára, akik ezt a célt tűzték ki maguk elé, bármilyen képességekkel rendelkeznek is kezdetben. A gyakorlás és a fejlôdés megannyi lehetőségét mutatjuk be, sokféle témakört érintve, legyen az csendélet, állat- vagy növényrajz, tájkép, alakos ábrázolás vagy akár portré. A példákat úgy válogattuk össze, hogy a rajzkészségek és rajztechnikák lehetô legszélesebb körét öleljék fel, különös tekintettel a perspektivikus ábrázolás és a kompozíció kérdéseire.

GABO

Adatlap

Oldalszám
208
Kötés
kartonált
Kiadási év
2021
ISBN
9789635662265
Fordította
stein
Kiadó
GABO
Eredeti cím
Fundamentals of Drawing
Új

16 további termék ebben a kategóriában: