Barion Pixel
  • -15%
Kristin Van Leuven: Művészeti alaptechnikák – Vízfestés - Játékos kalandozás a kreativitás csodálatos világában Kristin Van Leuven: Művészeti alaptechnikák – Vízfestés - Játékos kalandozás a kreativitás csodálatos világában

Kristin Van Leuven:

Művészeti alaptechnikák – Vízfestés

Játékos kalandozás a kreativitás csodálatos világában

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 392 Ft
Adóval együtt

  

Ugorjunk fejest a vízfestés világába! Ez a dinamikus és inspiráló útmutató segít rátalálnunk a helyes ösvényre, és megtalálni a saját utunkat a vízfestéssel való játékos ismerkedés közben. A Vízfestés című kötet segítségével felfedezhetjük, hogyan aknázhatjuk ki a festék kedvező tulajdonságait és egyedülálló áttetsző jellegét, pompás alkotásokat létrehozva.

Mennyiség

Ugorjunk fejest a vízfestés világába! Ez a dinamikus és inspiráló útmutató segít rátalálnunk a helyes ösvényre, és megtalálni a saját utunkat a vízfestéssel való játékos ismerkedés közben. A Vízfestés című kötet segítségével felfedezhetjük, hogyan aknázhatjuk ki a festék kedvező tulajdonságait és egyedülálló áttetsző jellegét, pompás alkotásokat létrehozva. Attól kezdve, hogy kiválasztjuk első festékeinket, megtanuljuk, hogyan keverjük ki a palettán a színeket, a birtokunkba kerül minden szükséges tudnivaló, amely ahhoz szükséges, hogy kifejlesszük saját egyéni művészeti stílusunkat. A könnyen követhető gyakorlati példák segítségével megtanulhatjuk, hogyan festhetünk meg egyszerű alakzatokat, betűket, növényi formákat, állatokat és felületkitöltő mintázatot – vagy bármi mást!

  
Akár gyakorlott képzőművészek vagyunk, és csak egy kis változatosságra vágyunk, akár olyan kezdő alkotók, akik még soha nem fogtunk a kezünkbe korábban ecsetet, biztosan megtaláljuk a kötetben a nekünk való információt!

GABO

Adatlap

Sorozatok
Művészeti alaptechnikák
Oldalszám
128
Kötés
Fűzött
Kiadási év
2019
ISBN
9789634068365
Fordította
Archia Nova Kft.
Új

16 további termék ebben a kategóriában: