Barion Pixel
  • -15%
Fertig Judith M.: 500 halétel - A legjobb ételek halakból és a tenger gyümölcseiből Fertig Judith M.: 500 halétel - A legjobb ételek halakból és a tenger gyümölcseiből

Judith M. Fertig:

500 halétel

A legjobb ételek halakból és a tenger gyümölcseiből

Eredeti ár: 2 990 Ft
Online ár: 2 542 Ft
Adóval együtt

Az 500 halétel mindenféle halból és tenger gyümölcseiből készült fogás friss, izgalmas gyűjteménye a kagylótól a süllőig.

Mennyiség

Az 500 halétel mindenféle halból és tenger gyümölcseiből készült fogás friss, izgalmas gyűjteménye a kagylótól a süllőig. Ha főételt, egészséges ebédet vagy koktélsnacket keresünk, minden alkalomra találunk tengeri fogásokat és halakat. Az 500 halétel a halak és a tenger gyümölcsei receptjeinek teljes választékát kínálja, csak válogatni kell közülük. A bevezető rész tanácsot ad, hogyan készítsük el a halat, valamint azt is megmondja, milyen évszakban és hol vásárolhatunk hozzávalókat megbízható helyről. A receptek a világ minden részéről tartalmaznak klasszikus fogásokat, beleértve az egészséges délkelet-ázsiai tésztákat, a klasszikus, gazdag, francia ételeket és a család kedvenceit is. E könyvben minden olyan recept benne van, amire halételek és más tenger gyümölcseiből készült étkek készítéséhez szükség lehet.

 

GABO

Adatlap

Oldalszám
288
Kötés
Kötött
Kiadási év
2011
ISBN
9789636894498
Új

16 további termék ebben a kategóriában: