- -15%
Kay Maguire: A chili - Hogyan termesszünk és...
Magyar hegyes erős, Red Savina, Scotch Bonnet és Elephant Trunk – chilik mindenféle színben, formában és csípősségben az édes, húsos fajtáktól azokig, ...
Az elismert séf, Paul Gayler innovatív burgerreceptjeivel friss, nemzetközi megközelítésből tekint az egész világon népszerű témára. Megszokott kedvencek és szokatlan, rafinált verziók receptjei egyaránt megtalálhatók a könyvben: a finoman fűszerezett thai halburgertől a klasszikus, „full extrás” burgerig.
Az elismert séf, Paul Gayler innovatív burgerreceptjeivel friss, nemzetközi megközelítésből tekint az egész világon népszerű témára. Megszokott kedvencek és szokatlan, rafinált verziók receptjei egyaránt megtalálhatók a könyvben: a finoman fűszerezett thai halburgertől a klasszikus, „full extrás” burgerig. Paul segít visszahelyezni a burgert méltó helyére: a családi asztalokra. A világ legjobb szakácsainak közreműködésével, az izgalmas szószok, saláták, köretek receptjeivel a siker biztosított!