- -15%
Yotam Ottolenghi - Ramael Scully: NOPI...
Yotam Ottolenghi világszerte ünnepelt izraeli-brit séf, a modern gasztronómia ismert képviselője. Sikeres londoni delikáteszüzletei mellett 2011-ben nyitotta meg a Sohóban a ...
Az 1001 étel, amelyet meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz a legjobb kalauz a világ izgalmas, ínycsiklandozó ízeinek labirintusában. A gasztronómiai szakírók, séfek és más szakértők lelkes csapata által megírt könyvben 1001 étvágygerjesztő ételféleség leírását és képeit láthatjuk.
Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche? Miért a makkal etetett sertés sonkája a legjobb aromájú? Mi a különbség a paradicsom és a tomatillo között?
Ezekre és hasonló kérdésekre ad választ az 1001 ételt felölelő kötet, a világ legélvezetesebb élelmiszereinek, hozzávalóinak mesés kézikönyve. Nyissuk fel a könyvet, és útmutatásait követve induljunk el Párizs hentesboltjaitól Marrakesh szukjain és Portugáia halpiacain át Budapest csemegeüzleteibe vezető fantasztikus világ körüli utunkon.