Barion Pixel
  • -50%
Raphael Honigstein: Újra a csúcson! - A német labdarúgás újjászületése és győzelme a világ felett Raphael Honigstein: Újra a csúcson! - A német labdarúgás újjászületése és győzelme a világ felett

Raphael Honigstein:

Újra a csúcson!

A német labdarúgás újjászületése és győzelme a világ felett

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 1 995 Ft
Adóval együtt

Az Újra a csúcson! című könyvben Raphael Honigstein újságíró és televíziós szakértő a német labdarúgás közelmúltját dolgozza fel a kilencvenes évek végének kilátástalanságától Götze zseniális megmozdulásáig. Bemutatja, hogyan is ment végbe ez a változás, miként alakult át a németek hatékonyságra alapozó, de szürke és defenzív játékstílusa a 2014-ben látott folyamatos, támadó szellemű futballá.

Mennyiség

Az Újra a csúcson! című könyvben Raphael Honigstein újságíró és televíziós szakértő a német labdarúgás közelmúltját dolgozza fel a kilencvenes évek végének kilátástalanságától Götze zseniális megmozdulásáig. Bemutatja, hogyan is ment végbe ez a változás, miként alakult át a németek hatékonyságra alapozó, de szürke és defenzív játékstílusa a 2014-ben látott folyamatos, támadó szellemű futballá. A szerző többek között Kaliforniába, Stuttgartba, Münchenbe, Dortmundba, Dél-Afrikába és a Maracanãba is ellátogatva, a főszereplőkkel készített interjúk segítségével igyekszik felfedni a német labdarúgás sikereinek titkát.

 

Raphael Honigstein a német labdarúgás legnagyobb szakértője az Egyesült Királyságban. A Guardian és az ESPN újságírójának a német Süddeutsche Zeitungban és a Sport 1-en is rendszeresen jelennek meg cikkei, és gyakran szerepel televíziós szakértőként a BT Sport, az ESPN és a német Sky műsoraiban. Állandó résztvevője a Guardian díjnyertes podcastjának, a Football Weeklynek is. Első könyvét az Englischer Fussballt, az Év Futballkönyve-díjra jelölték.

GABO

Adatlap

Oldalszám
356
Kötés
Kötött
Kiadási év
2016
ISBN
9789634062295
Fordította
Zentai György
Új

16 további termék ebben a kategóriában: